Huoneistojen remonttityöt ja piharakennelmat – koti kerralla kuntoon

Oletko ostanut osakehuoneiston vai oletko kunnostamassa kotiasi? Ota meihin yhteyttä, jos haluat, että sinulla mahdollisimman vähän eri yrityksiä hoitamassa remonttia. Yrityksemme ammattimiehet maalaavat, kaakeloivat, tapetoivat, asentavat laminaatit ja parketit. Olemme rakentaneet useita kylpyhuoneita Vaasan ympäristöön. Teemme mattotöitä ja vaativia betonilattiamaalauksia teollisuudelle. Siksi hoidamme myös kotien mattoasennukset ja autotallien lattiamaalaukset tehokkaasti ja ammattitaidolla koteihin. Lisäksi teemme erilaisia piharakennelmia kuten terasseja, aitoja, roska- ja grillikatoksia.

Meille on kunnia asia hoitaa tehty työ kerralla kuntoon. Siksi pidämme erityistä huolta työmaan siisteydestä. Pitämällä paikat järjestyksessä ja suojaamalla työkohteen, työ on tehokasta ja mielekkäämpää asukkaille, jos asunnossa asutaan samanaikaisesti.

Onnistunut remontti tehdään kunnolla ja aikataulussa. Siksi jokaiseen työvaiheeseen on varattava oikea määrä aikaa ja työt on tehtävä oikeassa järjestyksessä. Realistinen aikataulu ja budjetti takaavat, että lopputuloksesta tulee toimiva ja suunnitellun mukainen.

Ota yhteyttä ja kerro, mitä haluat remontoida. Tulemme tarvittaessa käymään ja annamme tarjouksen.

Markku Mäki-Jokela 0400 667 033
Mikael Mäki-Jokela 0440 998 188
m.makijokela@netikka.fi