Teollisuus ja tuotantotilojen lattioiden ja seinien maalaukset

Tuotantotilan lattian maalaus ei ole investoinneista kallein, mutta sen tekeminen tarkoittaa yritykselle töiden seisausta. Maalaus voidaan tehdä osissa, viikonloppuna tai loman aikana. Yrityksemme on maalannut ja pinnoittanut tuhansia neliötä tuotantotiloja Pohjanmaalla. Voimme tarvittaessa ehdottaa asiakkaalle sopivinta tapaa toteuttaa maalaustyö. Pidämme kiinni sovituista aikatauluista ja teemme tarvittaessa työt koneiden seistessä, jotta tuotantotyö pysyy mahdollisimman hyvässä vauhdissa. Maalaamme myös hallien seinät, koneet ja muut kohteet tehtaassa.

Hyvin onnistunut lattian maalaus ja pinnoitus perustuu hyvin tehtyihin pohjatöihin. Lattia tasoitetaan, pestään ja puhdistetaan ja vasta sen jälkeen maalataan. Käytämme kaksikomponenttivesiohenteista maalia, joka mahdollistaa maalaustyön myös normaalina työaikana – maalista ei synny hajuhaittaa.

Meillä on paljon kokemusta ja referenssejä tuotantotilojen lattiatöistä. Maalamalla voidaan myös lisätä turvallisuutta ja tehokkuutta tekemällä lattiapintaan turvallisuus-, työpiste- ja kulkumerkintöjä. Hätätilanteita ja sähkökatkoja varten voidaan myös tehdä tarvittavat fosforimaalaukset. Opastamme ja suunnittelemme tarvittaessa, miten ohjaavat maalaukset voidaan tehdä.

Ota yhteyttä ja kysy tarjousta!

Markku Mäki-Jokela 0400 667 033
Mikael Mäki-Jokela 0440 998 188
m.makijokela@netikka.fi