Yritys

Kerralla kuntoon!

Hyvän remonttimiehen tai naisen merkki on se, että töissä ollessaan hän on mahdollisimman huomaamaton. Sovitut työt tulevat tehdyiksi ilman suurempaa showta ja aikataulut ja budjetti pitävät.
Työn jäljestä tulee hyvä, kun työ on suunniteltu oikein ja oma osaaminen on kunnossa. Ammattilainen arvioi tarvittavat työvaiheet ja aikatauluttaa ja budjetoi ne realistisesti. Työt tulee tehtyä oikeassa järjestyksessä. Yksi ammattilainen on monitaituri, toinen on erikoistunut johonkin työhön. Kukin osaaja tekee juuri niitä töitä, jotka hän hallitsee parhaiten. Ammattilaiselle suora on suora, tiivis on tiivis ja siisti on siisti. Ammattilaisen tunnistaa myös siitä, että hän uskaltaa kysyä silloin kun ei tiedä. Kysymättömät kysymykset tulevat kalliiksi kaikille osapuolille.

Työmaa on jonkun toisen työpaikka tai koti. Siksi työmaalla toimitaan paikan sääntöjen ja tapojen mukaan. Esimerkiksi taloyhtiöissä töitä aloittaessa ja lopetettaessa kunnioitetaan taloyhtiöiden hiljaisuussääntöjä.
Turvallisuus ja siisteys tarkoittavat ammattilaiselle sitä, että työn jälki ja tekeminen on virheetöntä. Kiinnittämällä huomiota turvallisuuteen vältetään vahingot ja pitämällä paikat siistinä tehdään työt tehokkaasti. Siisteys vaikuttaa myös työn laatuun. Siisti työmaa on myös kiva asiakkaan kannalta. Se tarkoittaa vähemmän romua ja pölyä ja odotettua parempaa remontin aikaista järjestystä.

Me haluamme olla ammattilaisia ja teemme sen eteen töitä joka päivä. Mottomme on sekä kaikille työntekijöillemme että asiakkaillemme: Kerralla kuntoon. Se tarkoittaa laatua, joka on sovitun mukainen ja käytännössä toimiva.

Ota Yhteyttä

Markku Mäki-Jokela 0400 667 033
Mikael Mäki-Jokela 0440 998 188
m.makijokela@netikka.fi